Over mij

In 2015 heb ik, Sylvia van der Kraan, ViaSyl Fotografie opgericht. Ik was daarvoor al jaren actief als hobby fotografe, maar besloot de stoute schoenen aan te trekken en mijn eigen bedrijf op te richten. Ik maak nu heel wat mensen blij met familiefoto’s, portretten, zwangerschapsshoots, bruiloften, geboorteshoots en wat al niet meer. Werken met mij is eigenlijk een feestje: ik luister goed naar je ideeën en wensen, stel je op je gemak, neem de tijd en ga net zo lang door tot die sprankelende foto’s gemaakt zijn. Als je specifieke wensen hebt, doe ik vooraf onderzoek en kom met voorstellen die mogelijk zouden kunnen proberen. Ik wil geen stijve poses, maar juist vrolijkheid en spontaniteit. En dat zie je terug op de foto’s: professionele foto’s waar je blij van wordt.

Tijdens mijn opleiding Interieurstylist aan het Nimeto ontwikkelde ik mijn creatieve kant en deed ervaring op bij Interieur Modern als interieurstylist. Maar ik wilde daarna graag meer met fotografie doen en besloot de Academie Vogue te doen, waar ik ben afgestudeerd als fotostylist voor interieurs. Daar ontdekte ik de ins en outs van de camera en werkte ik allerlei creatieve, stylish concepten uit. Om meer ervaring op te doen met portretfotografie werkte ik na die opleiding bij Kids Profi en trok het hele land door om kinderen te portretteren.

Met ViaSyl Fotografie heb ik nu de mogelijkheid om allerlei wensen in vervulling te laten gaan. Met mijn mobiele studio kan ik overal terecht – iets wat klanten veel vrijheid geeft.  Als je liever naturele foto’s wilt in bijvoorbeeld de buitenlucht, dan kan ik de studio natuurlijk ook thuis laten en er samen met jullie op uit trekken.

Na de shoot maak ik een grote selectie van foto’s die ik licht nabewerk. En daarna worden de foto’s aangeleverd op usb stick. Je hebt dan zelf de beschikking over een groot aantal foto’s die je naar eigen wens en smaak kunt laten afdrukken. Desgewenst kan ik ook voor afdrukken zorgen.

Benieuwd naar mijn foto’s en projecten? Kijk snel in het portfolio. En neem zeker contact op als je interesse hebt – ik leg je graag vast op de gevoelige plaat!